De mensen

Sinds 1993 verzorgen we trainingen en workshops voor bedrijven, ministeries, universiteiten, hogescholen, gemeenten, politieke partijen, verenigingen en charitatieve instellingen. Onze trainers en onze trainingen worden altijd hoog gewaardeerd en als zeer bruikbaar ervaren voor de praktijk.

Gijs Weenink

De directeur en oprichter van de DebatAcademie is Gijs Weenink. Hij is gespecialiseerd in het leiden en presenteren van debatten, congressen en bijeenkomsten ten behoeve van multinationals, NGO’s en ministeries. Training van nationale en internationale politici en mensen uit het bedrijfsleven is ook onderdeel van de kernactiviteiten van de DebatAcademie.

Meer informatie over Gijs Weenink

Debatleiders

De DebatAcademie beschikt over de beste dagvoorzitters, debatleiders en presentatoren van Nederland. Onze mannen en vrouwen zijn getraind in het debat, zijn analytisch scherp, verbaal sterk en zijn gepokt en gemazeld in diverse sectoren van de samenleving. Ze hebben werkervaring in het bedrijfsleven, bij de overheid, in de politiek, in de advocatuur, in de journalistiek en in de wetenschap en allerlei andere werkvelden. Voor ieder debat zoeken wij voor u de beste debatleider.

Bekijk alle debatleiders

Ervaren trainers

Onze trainers hebben jarenlang gedebatteerd bij debatingclubs en op toernooien in binnen- en buitenland, alvorens zij over gingen tot het trainerschap. Onze trainers hebben allen internationale ervaring zowel qua debatteren als trainen.

Voor politici en politieke partijen hebben we op de praktijk toegesneden trainingen. Verschillende trainers van de DebatAcademie zijn actief of actief geweest in de politiek als raadslid, wethouder of adviseur, en kunnen u op deskundige wijze en met kennis van de dagelijkse praktijk trainen en adviseren.

Bekijk alle trainers