Congressen en dagvoorzitters

De DebatAcademie beschikt over de beste dagvoorzitters, debatleiders en presentatoren van Nederland. Onze mannen en vrouwen zijn getraind in het debat, zijn analytisch scherp, verbaal sterk en weten altijd de juiste sfeer te scheppen op uw congres of bijeenkomst. Onze mensen zijn gepokt en gemazeld in diverse sectoren van de samenleving. Ze hebben werkervaring in het bedrijfsleven, bij de overheid, in de politiek,  de advocatuur, de journalistiek en de wetenschap en allerlei andere werkvelden. Voor ieder congres zoeken wij voor u de beste dagvoorzitter of debatleider. Onze debatleiders hebben ervaring met verschillende interactieve methoden – waaronder het Lagerhuisdebat – waardoor uw congres een succes wordt.

De DebatAcademie faciliteert regelmatig congressen. Dit doen we door mee te denken over de opzet van een congressen en het leveren van dagvoorzitters, debatleiders en workshopleiders. We streven altijd naar interactieve congressen waarbij de deelnemers betrokken worden bij het onderwerp. Ook trainen we sprekers om op een interactieve wijze een presentaties te houden op congressen en seminars.  
Interactiviteit kan onder meer vergroot worden door Lagerhuisdebatten, discussietafels en workshops.

Wilt u een congres of bijeenkomst organiseren. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak en we informeren u over de mogelijkheden om van uw bijeenkomst een succes te maken. Bel 020 - 44 70 146 voor alle informatie die u nodig heeft.